Natuurgeneeskundig praktijk De Brug Julianadorp  
     
 

NIEUWS

April 2012:
Nancy is vanaf heden gevestigd in Andijk. Haar nieuwe adresgegevens staan bij contactgegevens

Maart 2012:
Nieuwe website online!

December 2011:
Wij introduceren een nieuwe handelvorm: Wings of Change
Door de eeuwen heen zijn we het contact met de natuur en onszelf verloren. Wij zijn vergeten dat alles in onszelf en de natuur te vinden is! Met deze bijzondere intensieve behandelvorm waarmee we werken met de energie van de vogels van Léon Arends, tevens natuurgeneeskundig therapeut, komt u weer volledig terug in uzelf.
De vogels staan met hun krachtige energie dicht bij de natuur, en dat kunt u direct voelen. U zult ervaren dat er veel duidelijk wordt voor u zelf; o.a. antwoorden op allerlei vragen komen als ‘vanzelf’ omhoog. Maar ook dat uw klacht, emotie of blokkade via de energie van de vogels kan worden hersteld. Deze behandelvorm, die uniek is in Nederland, wordt begeleid door twee therapeuten.

Kijk eventueel ook even op de extra nieuwsbrief van december 2011 op onze andere website

September 2011:
Acute, chronische of hardnekkige (sport)blessures kunnen met 1 tot 3 behandelingen verholpen worden!! Wij hebben veel ervaring met het succesvol behandelen van (sport) blessures.
Onder andere scheefstand van het lichaam kan veel blessures veroorzaken! Deze kunnen wij corrigeren zonder manipulatie. De meeste mensen weten niet dat dit mogelijk is en bewandelen eerst de (vaak lange) weg van een fysiotherapeut. Kom, voordat u naar een fysiotherapeut gaat, eerst eens bij ons aan. Maar u kunt natuurlijk ook, wanneer u al onder behandeling bent van een fysiotherapeut, gewoon bij ons terecht!
Wij zijn bereid om lezingen of uitleg te geven over blessures, en eventueel de preventie ervan bij sportclubs.

17 mei 2011:
April j.l. zijn Marco en Nancy allebei gevisiteerd door de beroepsorganisatie BATC. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van de therapeuten te waarborgen. Er wordt gecontroleerd en beoordeeld op o.a. een nette schone praktijk/toilet/wachtkamer, de administratie, bewaring van de cliëntendossiers, het behandelen volgens de 5 natuurgerichte principes, behandelplan, anamnese, na- en bijscholing, bereikbaarheid en hygiëne. In beide praktijken werd alles gecontroleerd en goedgekeurd!

13 maart 2011:
Onze site is in een geheel nieuw jasje gestoken, zowel in uitstraling als in tekst! We zijn ontzettend trots op het resultaat! Hierbij willen we Anneriet heel erg bedanken voor haar creativiteit en inzet!

Marco en Nancy