Natuurgeneeskundig praktijk De Brug Julianadorp  
     
 

WIE ZIJN WIJ
Natuurgeneeskundig Praktijk De Brug bestaat uit Marco Konijn en Nancy Konijn; broer en zus van elkaar. Marco, (geboren 1959), is naast natuurgeneeskundig therapeut ook nog mededirecteur van een loonbedrijf. Nancy, (geboren 1969), heeft een aantal jaren als Verpleegkundige-A in een ziekenhuis en in de wijkverpleging gewerkt. Nu werkt Nancy fulltime in haar praktijk als natuurgeneeskundig therapeute.

Wij hebben ervoor gekozen om samen één praktijknaam te hebben, maar onafhankelijk van elkaar te behandelen op zijn/haar adres. Omdat wij beiden dezelfde erkende opleiding en interesses hebben kunnen wij onze cliënten door onze samenwerking ook samen behandelen. En dit is bij bepaalde ziektebeelden (o.a. scoliose) zeer aantrekkelijk!

Ook hebben wij regelmatig overleg met elkaar, zodat we uw klacht (met uw toestemming), eventueel ook van meerdere kanten kunnen bekijken. Een sterk punt in onze consulten is de aandacht die wij aan de cliënt besteden.  “Aandacht is onze kracht” is zeker bij onze praktijk van toepassing! Wij houden ook ná de behandeling graag contact met de cliënt om de voortgang te bespreken.

Onze praktijknaam De Brug willen we als symbolisch zien: de brug tussen reguliere en alternatieve methodes, de brug tussen het lichaam en de geest, tussen ziekte en genezing, maar ook de brug als verbinding tussen onszelf: Marco en Nancy.